skip to Main Content

OVER LIESBETH

Mijn naam is Liesbeth Geenen.
Ik ben levensluisteraar en beeldend kunstenaar.

Met mijn persoonlijke visie en uitstraling weet ik velen in hun hart te raken. Ik heb een luisterend oor, intuïtieve vragen en creatieve ideeën. Kenmerkend in mijn werk is de manier waarop ik mijn interesse in de (mede)mens combineer met mijn ervaring als beeldend kunstenaar.

Levensluisteraar
Mijn centrum is ontstaan uit een zoektocht naar wat voor mij echt belangrijk is in dit leven. Tot enkele jaren geleden werkte ik als leidinggevende binnen de gezondheidszorg. Tijdens dit werk heb ik voornamelijk mijn focus gelegd op de mens met al haar levensvragen, wat mij meestal een grotere voldoening gaf dan de focus op de materiële zaken.
Mijn passie voor de complete mens is terug te vinden in de opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd zoals o.a. transpersoonlijke therapie, ethiek, traumabegeleiding en conflictbemiddeling/mediation.
Naast mijn werk in mijn centrum, werk ik tevens als vrijwilliger voor Buurtbemiddeling Land van Cuijk. Regelmatig word ik ingezet om te bemiddelen en/of coachen bij burenruzies.

Ervaringsdeskundige
Er hebben zich (ook) in mijn leven enkele ingrijpende gebeurtenissen voorgedaan. Zo heb ik als kind enkele traumatische gebeurtenissen meegemaakt, ik ben ongewenst kinderloos gebleven en ik heb recent een burnout doorleefd.
Al deze ervaringen heb ik op verschillende (therapeutische) manieren ‘in de ogen gekeken’ en ik kan wel zeggen dat hier een krachtige en vrolijke Liesbeth uit voort gekomen is.

2019

Beeldend kunstenaar
De mens is eveneens hét centrale thema in mijn werk als beeldend kunstenaar: fascinerend en mysterieus, onpeilbaar en een open boek, compleet en verdeeld. Dit probeer ik in mijn beelden tot uitdrukking te brengen. Enkele jaren geleden raakte ik geïnspireerd door een verhaal over het gebruik van de praatstok en ben ik begonnen met het maken van praatstokken.
De praatstok (ook wel talking stick genoemd) is een communicatie-hulpmiddel. Wanneer een persoon de praatstok vastheeft wordt iedereen gevraagd te luisteren zonder interruptie.

Zie mijn andere website www.liesbethgeenen.nl

LIESBETH GEENEN LEVENSLUISTERAAR

+31 (0)6 508 294 19   |    info@liesbethgeenen.nl

Back To Top