Stilte retraite: Innerlijke rust te midden van uiterlijke drukte
Een of meer dagen in stilte doorbrengen in de voormalige pastorie van Beers in het mooie Land van Cuijk (dorp onder Nijmegen).

Stilte, rust, leegte, je verlangt er soms naar. Even afstand nemen van de drukke wereld. Ruimte nemen om bij jezelf te komen, om te luisteren naar je innerlijke stem. Jezelf innerlijk leegmaken zodat er ruimte kan ontstaan voor vernieuwing en creativiteit.

De kracht van dit stilteretraite centrum zit in de kleinschaligheid. Aangezien er maximaal 2 deelnemers bij een meerdaagse retraite en maximaal 4 deelnemers bij een stiltedag aanwezig zijn, zal je minder afgeleid worden door anderen, vooral fijn als je hoog sensitief bent. Het is zelfs mogelijk om als enige deelnemer zo’n dag of meerdaagse te volgen.

De voormalige pastorie is een groot oud pand (gebouwd in 1870), centraal gelegen in het dorp Beers. In en rondom Beers liggen enkele boomkwekerijen die zorgen voor veel groen en in elk seizoen weer een andere kleurenpracht. Het zorgt ook voor meer bedrijvigheid van tractoren en vrachtwagens. Helaas is ook de provinciale weg die aan de achterkant van de grote tuin ligt in de loop van de jaren steeds drukker geworden. Het is dus niet stil rondom de pastorie, maar binnen heerst een serene rust. Innerlijke rust te midden van uiterlijke drukte.

LIESBETH GEENEN LEVENSLUISTERAAR

Grotestraat 3   |   5437 AR Beers   |    Tel. +31 (0)6 508 294 19   |    info@liesbethgeenen.nl