skip to Main Content

MEER ACTIVITEITEN

Inspiratiegesprekken
Diep in jezelf weet je welke talenten en gaven je dolgraag tot uitdrukking wilt brengen.Dit kan zijn in je privésituatie, werk, hobby’s. Maar er zijn momenten in je leven wanneer het niet lukt om naar buiten te brengen wat in je leeft. Je hebt het gevoel vast te zitten, het lijkt wel of de dingen niet stromen. Dan is het fijn om hier met iemand over te kunnen praten. Iemand met een luisterend oor. Iemand die je helpt om dingen helder te krijgen, waardoor je opeens ruimte voelt en nieuwe mogelijkheden ziet.

Duur inspiratiegesprek: 1,5 uur
Kosten: €75,- (incl btw).
Waar: bij mij of bij jou thuis of elders.
(Reiskosten € 0,19 p.km.)
Ook mogelijkheid voor een telefonisch gesprek.

Afspraak maken voor een inspiratiegesprek of om te informeren naar de mogelijkheden?
Neem contact op via het contactformulier.

Huiskamerlezingen
Vind je het boeiend om met een groep vrienden of collega’s op een ontspannen manier te praten over een thema waar jullie allemaal door geraakt worden? Vind je het leuk om als gastvrouw/gastheer thuis (of op een andere locatie) zo’n inspirerende bijeenkomst te organiseren? Je kunt mij hierbij uitnodigen om invulling te geven aan een huiskamerlezing. Ik kan een lezing houden of een verhaal voorlezen als inleiding op het gesprek. Ook kan er aan de hand van een thema op zoek gegaan worden naar de verhalen in de groep en de passie die hierbij (weer) voelbaar wordt.

Thema’s zijn o.a.: innerlijke rust te midden van uiterlijke drukte, passie in je leven en werk, spiritualiteit, zingeving, levenskunst, creativiteit, werken met een praatstok, omgaan met conflicten.

Duur lezing: 2 uur
Deelnemers: 4-12 personen
Kosten per persoon: €25,00 incl. BTW
(de gastvrouw/-heer hoeft niet te betalen).
Plus reiskosten 0,19 per km.

Afspraak maken voor een huiskamerlezing of
om te informeren naar de mogelijkheden?
Neem contact op via het contactformulier.

LIESBETH GEENEN LEVENSLUISTERAAR

+31 (0)6 508 294 19   |    info@liesbethgeenen.nl

Back To Top