skip to Main Content

LEVENSVRAGEN

Levensvragen zijn vragen over de zin en bedoeling van het leven en onze plaats in de wereld. Ieder van ons heeft in meer of mindere mate deze grote vragen, het helpt ons bij het sturing geven aan het bestaan.

Vragen als

  • Wat maakt het leven de moeite waard om geleefd te worden?
  • Wat betekent het om mens te zijn?
  • Wat is leven? Wat is de dood?
  • Hoe kan ik in de wereld staan?
  • Hoe kunnen we op menswaardige wijze samenleven?

Praten over je levensvragen
Heb jij wel eens een gesprek over jouw levensvragen met partner, kinderen, vrienden? Heb je toen ook gemerkt hoe goed het is om af en toe te praten over de gedachtes die je hierover hebt? Je vrienden, je familie herkennen zich er vast wel in. Je kunt dan meningen of visies uitwisselen wat jou weer kan helpen bij het beantwoorden van jouw levensvragen.

Maar soms kun je ook het gevoel hebben dat je alleen staat met je vragen. Dat je de verbondenheid mist die nodig is om je diepere gevoelens te kunnen delen. Je voelt je eenzaam, hebt geen relatie of vindt het sluiten van vriendschap moeilijk. Je bent vriendschappen en contacten verloren door verhuizing of ziekte. Je bent geïsoleerd geraakt door verlies van partner of werk. Ook kan het zijn dat je blijft hangen in negatieve gedachten, je weet niet hoe je hier uit kunt komen, het blijft in een cirkel in je rondmalen.

Luisteren en coachen 
Als je alleen staat met je vragen of als je je vragen niet wilt delen met je omgeving, dan kan ik jou een luisterend oor bieden in één of meerdere gesprekken.

TARIEVEN

Aan het eind van het eerste gesprek bespreken we samen het aantal vervolggesprekken.

Duur gesprek: Een gesprek duurt ca. 1 uur en kost € 70,-.
Waar: bij mij, bij jou of elders. (Reiskosten € 0,19 p.km.)

Afspraak maken voor een gesprek over je levensvraag/-vragen of wil je
meer informatie? Neem contact op via het contactformulier.

LIESBETH GEENEN LEVENSLUISTERAAR

+31 (0)6 508 294 19   |    info@liesbethgeenen.nl

Back To Top